Бойко Борисов, Владислав Горанов и Красен Кралев подкрепят законопроекта ми за

...
 Бойко Борисов, Владислав Горанов и Красен Кралев подкрепят законопроекта ми за
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви, че Бойко Борисов го подкрепял за национализация на лотариите

 Бойко Борисов, Владислав Горанов и Красен Кралев поддържат законопроекта ми за хазарта. Това съобщи водачът на НФСБ и народен представител от " Обединени патриоти " Валери Симеонов в коридорите на Народното събрание.
Според казаното, Симеонов се изненадал от поддръжката на Борисов. Той я разказа с думите: " Честно казано, не чаках такава безапелационна поддръжка ". Лидерът на НФСБ разчита и на поддръжка от Българска социалистическа партия, тъй като преди две години Корнелия Нинова декларирала, че ще има такава за предходния му законопроект - припомнете си в този материал! При предходния опит на Симеонов обаче Кралев не го поддържа. Официално Борисов и Кралев в този момент не са коментирали.
Основата на предлагането в действителност съставлява национализация на частния лотариен бизнес, освен това с избрани условия по отношение на погашение на неизплатени облаги и то в избрани периоди. Това обаче опонира на Конституцията - на член 17, алинея 3. Какво написа във Върховния закон на Република България - научете в този материал!
Същевременно, министърът на финансите Владислав Горанов сподели, че груповият орган размива отговорността, визирайки Държавната комисия по
хазарта. Смятам да предложа Комисията по хазарта да стане едноличен орган.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР